Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Vacature fysiotherapeut

Gezocht (algemeen) fysiotherapeut medio september / oktober 2017

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werken in een jong team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in orthopedische behandeltrajecten en sport-gerelateerde klachten?

Heb jij net zo als je toekomstige collega’s passie voor het vak, denk je in kansen en mogelijkheden en ben je net zo ambitieus en gedreven als wij ? Dan is deze vacature voor jou!

Beschrijving van de praktijk
Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een jonge en vernieuwende praktijk in Alphen aan den Rijn, gehuisvest in een gloednieuw pand. De praktijk onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van knierevalidatie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie en manuele therapie. Er wordt gewerkt in sub-teams met elk hun eigen specialisatie. Intensief samenwerken binnen de verschillende teams is hierbij van groot belang en de kracht van onze praktijk.
Het team bestaat uit 11 fysiotherapeuten ( 4 masters, 1 master i.o.), 3 begeleiders sportlessen en een office manager. De praktijk is HKZ gecertificeerd en aangesloten bij het keurmerk fysiotherapie. We hanteren een actieve en sportieve aanpak welke dagelijks met patiënten in twee ruime oefenzalen in praktijk wordt gebracht. Daarnaast onderhouden wij contacten met sportverenigingen en hebben wij directe samenwerkingen met orthopeden en verwijzers uit onze regio.

Functie omschrijving
Wij zijn op korte termijn op zoek naar een algemeen fysiotherapeut met een brede interesse in het vakgebied. Bij ons zal je behandeltrajecten zien, variërend van aspecifieke lage rugklachten tot de nabehandeling na VKB reconstructie. Je bent thuis zowel in een actieve aanpak in onze 2 ruim opgezeten oefenzalen als in de behandelkamer voor lokale mobilisatie en of andere technieken.

Deze functie bied je een uitgesproken kans om veel kennis te vergaren van je directe collega’s en je eigen onderzoek- en behandeltechnieken naar een hoger niveau te tillen.

Functie eisen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • je beschikt over een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie met inschrijving in het CKR/KMF
  • je hebt meer dan 2 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare werksetting opgebouwd.
  • je bent een teamspeler en een ‘mensen-mens’
  • je hebt een passie voor het vak fysiotherapie en haalt je dagelijkse voldoening uit het ‘beter maken’ van je patiënt
  • je hebt een flexibele instelling
  • je beschikt over een goede zelfreflectie en hebt een uitstekend beeld van je eigen competenties
  • je bent bereid je in te zetten voor de praktijk en bij te dragen aan zorgverbetering
  • je hebt aantoonbare affiniteit met sport en bewegen

Uren per week
Bij aanvang 32 uur per week. Uitbreiding in uren is bespreekbaar naargelang de beschikbaarheid van de kandidaat.

De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden. Werktijden zijn daarom in overleg.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur voor 1 oktober 2017 je motivatiebrief en CV op naar kasper@kruijdenberg.nl

 

 

 
Uitstekende resultaten bij hielspoor, achillespees, kniepees en tenniselleboog

26/06/2017

Sinds een jaar voeren wij een nieuwe behandelmethode uit voor (chronische) peesklachten; EPTE. Onze ervaringen in het afgelopen jaar zijn zo positief, dat we deze graag met u delen. De meeste behandelingen die we hebben uitgevoerd …

Vacature baliemedewerker/administratief medewerker M/V

13/02/2017

Deze vacature is gesloten. Vanaf medio april 2017 zijn wij voor onze praktijk voor fysiotherapie op zoek naar uitbreiding binnen ons administratief-/ balie- team. Met 11 fysiotherapeuten, vier sportbegeleiders en één baliemedewerker is Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie …

gerelateerde onderwerpen: