Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

8 weekse loopcursus

8 weekse loopcursus

Na het succes van vorig jaar starten we ook deze herfst weer met een 8 weekse loopcursus. Wil jij graag de 5 kilometer lopen tijdens de 20 van Alphen maar je weet niet hoe je het moet bouwen of ben je herstellende van een blessure en wil je het lopen weer gecontroleerd oppakken? Dan is deze cursus echt iets voor jou. In 8 weken tijd werken we aan houding, core, kracht en loopscholing gevolgd door opbouw conditie en loopafstand uitbouwen.

De cursus is geschikt voor startende lopers, lopers die max 15 min kunnen joggen, of lopers die na een blessure het lopen weer willen oppakken.

De cursus is opgebouwd uit 1 groepslooptraining en 1 zelfstandige looptraining (volgens schema) per week.  Looptrainer Alice Zomermaand zal de trainingen verzorgen. De trainingen vinden plaats op maandagavond van 19.30 – 20.45 uur. Waarbij we verzamelen op de praktijk.

Start        maandag 26 oktober om 19.30 – 20.45
Kosten    € 70,- p.p.

Meer informatie of opgeven kan aan de balie op de praktijk. Maar je kunt ook een email sturen naar info@kruijdenberg onder vermelding van 8 weekse hardloop workshop. Vermeld daarbij je naam, wat voor sport beoefen je nu, hoe lang kan je hard lopen en wat is jouw doel?

 
We hebben een vacature beschikbaar.

26/05/2020

Ondanks deze bijzondere tijden hebben wij er veel vertrouwen in en zien we dat we weer wat extra handen kunnen gebruiken. Ben jij een aanvulling voor ons team? Lees dan de vacaturetekst en solliciteer op deze …

We zijn weer geopend

06/05/2020

We hebben groen licht en mogen de uitgestelde zorg voor al onze expertises weer voorzichtig gaan opschalen. Dat is super mooi nieuws! Om op een veilige en verantwoorde manier iedereen weer van de beste zorg te …

gerelateerde onderwerpen: