Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

8 weekse loopcursus

8 weekse loopcursus

Na het succes van vorig jaar starten we ook deze herfst weer met een 8 weekse loopcursus. Wil jij graag de 5 kilometer lopen tijdens de 20 van Alphen maar je weet niet hoe je het moet bouwen of ben je herstellende van een blessure en wil je het lopen weer gecontroleerd oppakken? Dan is deze cursus echt iets voor jou. In 8 weken tijd werken we aan houding, core, kracht en loopscholing gevolgd door opbouw conditie en loopafstand uitbouwen.

De cursus is geschikt voor startende lopers, lopers die max 15 min kunnen joggen, of lopers die na een blessure het lopen weer willen oppakken.

De cursus is opgebouwd uit 1 groepslooptraining en 1 zelfstandige looptraining (volgens schema) per week.  Looptrainer Alice Zomermaand zal de trainingen verzorgen. De trainingen vinden plaats op maandagavond van 19.30 – 20.45 uur. Waarbij we verzamelen op de praktijk.

Start        maandag 26 oktober om 19.30 – 20.45
Kosten    € 70,- p.p.

Meer informatie of opgeven kan aan de balie op de praktijk. Maar je kunt ook een email sturen naar info@kruijdenberg onder vermelding van 8 weekse hardloop workshop. Vermeld daarbij je naam, wat voor sport beoefen je nu, hoe lang kan je hard lopen en wat is jouw doel?

 
Contracten zorgverzekeraars 2023

22/11/2022

Voor het jaar 2023 hebben wij opnieuw met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. We raden iedereen aan om goed te kijken naar de kosten van de aanvullende verzekering en het aantal behandelingen dat je hiervoor …

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

06/11/2022

Wegens omstandigheden zijn wij op dit moment telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewent bent. Ons secretariaat is momenteel telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden: Maandag van 09:00 tot 13:00 Dinsdag van 09:00 tot 13:00 Woensdag secretariaat gesloten secretariaat gesloten Donderdag van …

gerelateerde onderwerpen: