Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

Wegens omstandigheden zijn wij op dit moment telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewent bent. Ons secretariaat is momenteel telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden:

Maandag van 09:00 tot 13:00
Dinsdag van 09:00 tot 13:00
Woensdag secretariaat gesloten secretariaat gesloten
Donderdag van 09:00 tot 13:00
Vrijdag van 09:00 tot 12:00

 

Zoek je buiten deze tijden contact met ons, dan kan je het beste even een voicemailbericht achterlaten of ons een email sturen. Wij verwerken deze berichten dagelijks nemen vaak snel contact met je op om je verder te helpen.

 

 

 

 

 

 
Online afspraak plannen nu mogelijk

18/04/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner. Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag …

Startende fysiotherapeuten opgelet!

11/04/2023

Vanaf medio mei hebben wij plek voor een startende fysiotherapeut die ons team wil komen versterken. Ben jij afgestudeerd als fysiotherapeut en ben je op zoek naar een moderne en voornamelijk orthopedisch gerichte praktijk? Bekijk …

gerelateerde onderwerpen: