Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Extra kracht fysiofit

Binnenkort rond Linda haar eindstage van haar derde jaar af. We zijn blij dat Linda in haar drukke programma weer tijd heeft gevonden om binnen de praktijk enkele lessen te gaan verzorgen. Vanaf juni zal Linda met veel plezier en enthousiasme zoals u van haar gewend bent de fysiofitlessen op de dinsdagavond (van 19.00 tot 21.00 uur) weer voor haar rekening nemen.

Vanwege de toegenomen drukte en verschuiving in de taken van verschillende medewerkers kwamen we mankracht te kort voor de fysiofitlessen. Vanaf 1 mei komt Michael ons op dat vlak ondersteunen. Hij is een sterke aanvulling op ons team. Michael is nog in opleiding tot fysiotherapeut en zal op de donderdagavond de fysiofitlessen voor zijn rekening nemen.

We wensen Michael veel succes en plezier toe.

 
Nieuwe corona maatregelen

25/02/2022

Vanaf vrijdag 25 februari komen alle maatregelen tegen de Covid-19 te vervallen. Dit betekent dat het niet meer verplicht is om een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en het coronatoegangsbewijs te laten …

Vacature Fysiotherapeut

15/02/2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut! Lees hier onze vacaturetekst.  

gerelateerde onderwerpen: