Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Hebben jullie een contract met mijn verzekeraar?

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten waardoor wij uw behandeling direct kunnen declareren. Indien u voor fysiotherapie verzekerd bent, krijgt u geen rekening thuis gestuurd en hoeft u dus zelf niets te declareren.

In 2020 hebben wij met een tweetal verzekeraars hebben wij in 2019 geen overeenkomst: Caresq en ASR. Lees hier meer over via deze link.

 

Met een tweetal verzekeraars hebben wij in 2019 geen overeenkomst: Caresq en De Friesland. Bent u verzekerd bij een van deze verzekeraars dan ontvangt u de nota van ons en zult u hem zelf moeten indienen bij uw zorgverzekeraar. Zij zullen een deel van uw behandeling vergoeden. Lees hier meer over via de volgende link.

 
We hebben een vacature beschikbaar.

26/05/2020

Ondanks deze bijzondere tijden hebben wij er veel vertrouwen in en zien we dat we weer wat extra handen kunnen gebruiken. Ben jij een aanvulling voor ons team? Lees dan de vacaturetekst en solliciteer op deze …

We zijn weer geopend

06/05/2020

We hebben groen licht en mogen de uitgestelde zorg voor al onze expertises weer voorzichtig gaan opschalen. Dat is super mooi nieuws! Om op een veilige en verantwoorde manier iedereen weer van de beste zorg te …

gerelateerde onderwerpen: