Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Hebben jullie een contract met mijn verzekeraar?

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten waardoor wij uw behandeling direct kunnen declareren. Indien u voor fysiotherapie verzekerd bent, krijgt u geen rekening thuis gestuurd en hoeft u dus zelf niets te declareren.

In 2020 hebben wij met een tweetal verzekeraars hebben wij in 2019 geen overeenkomst: Caresq en ASR. Lees hier meer over via deze link.

 

Met een tweetal verzekeraars hebben wij in 2019 geen overeenkomst: Caresq en De Friesland. Bent u verzekerd bij een van deze verzekeraars dan ontvangt u de nota van ons en zult u hem zelf moeten indienen bij uw zorgverzekeraar. Zij zullen een deel van uw behandeling vergoeden. Lees hier meer over via de volgende link.

 
Vacature algemeen fysiotherapeut

12/02/2020

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werken in een team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in orthopedische behandeltrajecten, behandeling van peesblessures en sport-gerelateerde klachten? Heb jij net zo als je toekomstige …

Intercollegiale training voorstekruisband revalidatie

15/10/2018

Onze praktijk is sinds 2012 aangesloten bij het Rijnland Knienetwerk. In dit netwerk streven wij naar optimale zorg voor knie- en kruisband patiënten. Hiervoor komen we 2 maal per jaar bijeen waarbij we de samenwerking …

gerelateerde onderwerpen: