Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Fysiofit – in april geen incasso

Beste Fysiofitter,

Zoals iedereen zal hebben vernomen worden de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verlengd tot minimaal 28 april. Dit betekent dat we helaas dus de komende maand ook geen fysieke fysiofitlessen kunnen geven op de praktijk. Hierdoor hebben we besloten om het lidmaatschap fysiofit voor de maand april te ‘bevriezen’. Er zal dus over deze maand geen incasso plaatsvinden.

We vinden het natuurlijk erg jammer dat we jullie niet kunnen ontvangen binnen onze fysiofitlessen, maar hebben uiteraard veel begrip voor deze maatregelen. Om jullie toch een beetje aan het bewegen te houden (thuis of in de tuin) gaan we jullie ook de komende periode voorzien van wekelijkse online fysiofitlessen gegeven door jullie bekende therapeuten! De eerste twee lessen staan al op ons YouTube kanaal en zijn elk moment van de dag te volgen. Abonneer je op ons kanaal en mis geen enkele les.

Wil je nog meer van ons zien? Volg ons dan op Facebook. Daar plaatsen we tips en feitjes en proberen we, al is het op afstand, toch nog contact met jullie te houden.

We wensen iedereen veel sterkte in deze pittige tijd maar ook veel beweegplezier. We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat we elkaar maar weer snel mogen verwelkomen in de praktijk.

Sportieve groeten,
Team Kruijdenberg

 
Online afspraak plannen nu mogelijk

18/04/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner. Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag …

Startende fysiotherapeuten opgelet!

11/04/2023

Vanaf medio mei hebben wij plek voor een startende fysiotherapeut die ons team wil komen versterken. Ben jij afgestudeerd als fysiotherapeut en ben je op zoek naar een moderne en voornamelijk orthopedisch gerichte praktijk? Bekijk …

gerelateerde onderwerpen: