Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Fysiofit – in april geen incasso

Beste Fysiofitter,

Zoals iedereen zal hebben vernomen worden de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verlengd tot minimaal 28 april. Dit betekent dat we helaas dus de komende maand ook geen fysieke fysiofitlessen kunnen geven op de praktijk. Hierdoor hebben we besloten om het lidmaatschap fysiofit voor de maand april te ‘bevriezen’. Er zal dus over deze maand geen incasso plaatsvinden.

We vinden het natuurlijk erg jammer dat we jullie niet kunnen ontvangen binnen onze fysiofitlessen, maar hebben uiteraard veel begrip voor deze maatregelen. Om jullie toch een beetje aan het bewegen te houden (thuis of in de tuin) gaan we jullie ook de komende periode voorzien van wekelijkse online fysiofitlessen gegeven door jullie bekende therapeuten! De eerste twee lessen staan al op ons YouTube kanaal en zijn elk moment van de dag te volgen. Abonneer je op ons kanaal en mis geen enkele les.

Wil je nog meer van ons zien? Volg ons dan op Facebook. Daar plaatsen we tips en feitjes en proberen we, al is het op afstand, toch nog contact met jullie te houden.

We wensen iedereen veel sterkte in deze pittige tijd maar ook veel beweegplezier. We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat we elkaar maar weer snel mogen verwelkomen in de praktijk.

Sportieve groeten,
Team Kruijdenberg

 
Vacature begeleider Fysiofitlessen

07/06/2021

Er is een leuke plek bij ons vrij gekomen voor het geven van fysiofitlessen. Deze vacature is geschikt voor een student fysiotherapeut die zich tijdens zijn of haar studie verder wil ontwikkelen in de oefenzaal. Lees …

Vacature Fysiotherapeut

28/05/2021

We hebben een vacature beschikbaar voor een leuke collega met affiniteit binnen de NCD's. Bekijk onze vacaturetekst voor meer achtergrond informatie. Zien we je snel?

gerelateerde onderwerpen: