Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Hardloopanalyse 2.0

Sinds kort passen wij de Runeasi toe in onze loop- en hardloopanalyses. De Runeasi is ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven University en is de eerste in zijn soort.

De Runeasi stelt ons in staat om data te verzamelen over jouw looptechniek zodat we deze realtime kunnen aanpassen en hiermee blessures kunnen verhelpen of voorkomen. De loopanalyses kunnen bij ons binnen op de band, buiten op de baan of desnoods op een looptrail worden uitgevoerd. De Runeasi meet voor ons de impact die jouw loopstijl heeft op je lichaam, de links rechts verschillen en de optimale ergonomie in jouw looppatroon. Hiermee kunnen we zien hoe jouw lichaam omgaat met de hardloopbelasting en kunnen we blessure risico’s verminderen. 
Interesse in een Runeasi looponderzoek? Meld je hier aan. 

 
Contracten zorgverzekeraars 2023

22/11/2022

Voor het jaar 2023 hebben wij opnieuw met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. We raden iedereen aan om goed te kijken naar de kosten van de aanvullende verzekering en het aantal behandelingen dat je hiervoor …

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

06/11/2022

Wegens omstandigheden zijn wij op dit moment telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewent bent. Ons secretariaat is momenteel telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden: Maandag van 09:00 tot 13:00 Dinsdag van 09:00 tot 13:00 Woensdag secretariaat gesloten secretariaat gesloten Donderdag van …

gerelateerde onderwerpen: