Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Hardloopanalyse 2.0

Sinds kort passen wij de Runeasi toe in onze loop- en hardloopanalyses. De Runeasi is ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven University en is de eerste in zijn soort.

De Runeasi stelt ons in staat om data te verzamelen over jouw looptechniek zodat we deze realtime kunnen aanpassen en hiermee blessures kunnen verhelpen of voorkomen. De loopanalyses kunnen bij ons binnen op de band, buiten op de baan of desnoods op een looptrail worden uitgevoerd. De Runeasi meet voor ons de impact die jouw loopstijl heeft op je lichaam, de links rechts verschillen en de optimale ergonomie in jouw looppatroon. Hiermee kunnen we zien hoe jouw lichaam omgaat met de hardloopbelasting en kunnen we blessure risico’s verminderen. 
Interesse in een Runeasi looponderzoek? Meld je hier aan. 

 
Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit versterkt zorgnetwerk met toetreding tot Stichting Alphen op een Lijn.

19/09/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit heeft zich aangesloten bij Stichting AOEL (Alphen op één lijn). Deze samenwerking zal de kwaliteit en toegankelijkheid van fysiotherapiezorg in onze regio verder verbeteren. Met het oog op de toekomst …

Online afspraak plannen nu mogelijk

18/04/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner. Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag …

gerelateerde onderwerpen: