Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Hardloopanalyse 2.0

Sinds kort passen wij de Runeasi toe in onze loop- en hardloopanalyses. De Runeasi is ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven University en is de eerste in zijn soort.

De Runeasi stelt ons in staat om data te verzamelen over jouw looptechniek zodat we deze realtime kunnen aanpassen en hiermee blessures kunnen verhelpen of voorkomen. De loopanalyses kunnen bij ons binnen op de band, buiten op de baan of desnoods op een looptrail worden uitgevoerd. De Runeasi meet voor ons de impact die jouw loopstijl heeft op je lichaam, de links rechts verschillen en de optimale ergonomie in jouw looppatroon. Hiermee kunnen we zien hoe jouw lichaam omgaat met de hardloopbelasting en kunnen we blessure risico’s verminderen. 
Interesse in een Runeasi looponderzoek? Meld je hier aan. 

 
Nieuwe corona maatregelen

25/02/2022

Vanaf vrijdag 25 februari komen alle maatregelen tegen de Covid-19 te vervallen. Dit betekent dat het niet meer verplicht is om een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en het coronatoegangsbewijs te laten …

Vacature Fysiotherapeut

15/02/2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut! Lees hier onze vacaturetekst.  

gerelateerde onderwerpen: