Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Hardloopanalyse 2.0

Sinds kort passen wij de Runeasi toe in onze loop- en hardloopanalyses. De Runeasi is ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven University en is de eerste in zijn soort.

De Runeasi stelt ons in staat om data te verzamelen over jouw looptechniek zodat we deze realtime kunnen aanpassen en hiermee blessures kunnen verhelpen of voorkomen. De loopanalyses kunnen bij ons binnen op de band, buiten op de baan of desnoods op een looptrail worden uitgevoerd. De Runeasi meet voor ons de impact die jouw loopstijl heeft op je lichaam, de links rechts verschillen en de optimale ergonomie in jouw looppatroon. Hiermee kunnen we zien hoe jouw lichaam omgaat met de hardloopbelasting en kunnen we blessure risico’s verminderen. 
Interesse in een Runeasi looponderzoek? Meld je hier aan. 

 
Vacature algemeen fysiotherapeut

13/01/2023

Het blijft maar druk bij ons in de praktijk en omdat we wel graag iedereen willen helpen kunnen onze collega's zelf ook wel wat extra hulp gebruiken. Spreekt onze praktijk jou wel aan en wil je …

Tarieven 2023

13/12/2022

Via deze link vindt u onze tarieven 2023. Deze tarieven brengen wij in rekening als uw zorgverzekeraar geen vergoeding van uw zorgkosten biedt.  

gerelateerde onderwerpen: