Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Nieuwe corona maatregelen

Vanaf vrijdag 25 februari komen alle maatregelen tegen de Covid-19 te vervallen. Dit betekent dat het niet meer verplicht is om een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en het coronatoegangsbewijs te laten zien voor toegang in onze sportlessen.

Voor onze patiënten in de behandelkamers volgen wij het advies van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie op: In de behandelkamers blijft een mondkapje sterk geadviseerd en gewenst voor zowel de fysiotherapeut als de patiënt.  Wij verzoeken u dan ook om hier gebruik van te maken als u dichtbij in de behandelkamer door een van onze collega’s gezien wordt.

 
Vacature algemeen fysiotherapeut

13/01/2023

Het blijft maar druk bij ons in de praktijk en omdat we wel graag iedereen willen helpen kunnen onze collega's zelf ook wel wat extra hulp gebruiken. Spreekt onze praktijk jou wel aan en wil je …

Tarieven 2023

13/12/2022

Via deze link vindt u onze tarieven 2023. Deze tarieven brengen wij in rekening als uw zorgverzekeraar geen vergoeding van uw zorgkosten biedt.  

gerelateerde onderwerpen: