Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Online afspraak plannen nu mogelijk

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner.

Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag een afspraak maken met een fysiotherapeut naar keuze. De afspraakplanner is beschikbaar op onze website en het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van een eenvoudig formulier met zijn of haar persoonlijke gegevens, vervolgens krijg je direct te zien op welke dagen en tijden er een collega beschikbaar is om jouw behandeling te starten.

Met onze afspraakplanner hopen wij het gemakkelijker te maken om een afspraak te maken bij ons. Daarnaast is het mogelijk (en aanbevolen) om een account aan te maken via ons patiënten volgsysteem Zorgtoegang. Dit geeft ons straks de mogelijkheid om vragenlijsten te versturen en afspraken te beheren.

 
Startende fysiotherapeuten opgelet!

11/04/2023

Vanaf medio mei hebben wij plek voor een startende fysiotherapeut die ons team wil komen versterken. Ben jij afgestudeerd als fysiotherapeut en ben je op zoek naar een moderne en voornamelijk orthopedisch gerichte praktijk? Bekijk …

Tarieven 2023

13/12/2022

Via deze link vindt u onze tarieven 2023. Deze tarieven brengen wij in rekening als uw zorgverzekeraar geen vergoeding van uw zorgkosten biedt.  

gerelateerde onderwerpen: