Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Online Fysiofitlessen

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het opnieuw inrichten van de praktijk waarbij we rekening houden met de nieuwe 1,5meter maatschappij. Op deze manier kunnen we de zorg, die niet langer uitgesteld kan worden, weer gaan opschalen.


Het kan echter nog wel even duren voordat we weer fysieke fysiofitlessen op de praktijk mogen gaan aanbieden. Omdat we graag actief willen blijven bijdragen aan jullie gezondheid en we, net als jullie, het sociale aspect van de lessen missen, hebben we besloten om vanaf 4 mei onze fysiofitlessen online te gaan aanbieden. Zo kunnen we continuïteit waarborgen en jullie ook voor de langere termijn voorzien van leuke lessen gegeven door jullie eigen therapeuten!

Lessen via Zoom
Vanaf 4 mei geven we dagelijks een live fysiofitles via Zoom. Je ontvangt hiervoor elke week een e-mail met daarin het weekschema. Je kunt als fysiofit deelnemer dan elke dag deelnemen aan een live les! Alle fysiofitters hebben een mail ontvangen. Mocht je als fysiofitter geen email ontvangen hebben mail dan even naar info@kruijdenberg.nl dan zorgen we voor een link om deel te nemen. 

Contributie fysiofit
Vanaf mei starten we ook de contributie voor fysiofit weer op. Omdat jullie vanaf dan ook weer live fysiofit lessen (weliswaar op afstand) kunnen gaan volgen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om bij elke les deel te nemen (dus ook op andere dagen dan normaal). Op deze manier kunnen we aan jullie gezondheid blijven bijdragen. We hopen dat jullie ons willen helpen door het lidmaatschap voort te zetten zodat wij er ook na deze crisis nog steeds volop voor jullie kunnen zijn.

Weekschema week 19

  • Maandagochtend 10.00 – 11.00 uur Irma
  • Maandagavond 19.00 – 20.00 uur Jennifer
  • Dinsdagochtend 10.00 – 11.00 uur Sven
  • Woensdagochtend 10.00 – 11.00 uur Lianne
  • Donderdagochtend 10.00 – 11.00 uur Niek
  • Vrijdagochtend 10.00 – 11.00 uur Milou

 

 
Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit versterkt zorgnetwerk met toetreding tot Stichting Alphen op een Lijn.

19/09/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit heeft zich aangesloten bij Stichting AOEL (Alphen op één lijn). Deze samenwerking zal de kwaliteit en toegankelijkheid van fysiotherapiezorg in onze regio verder verbeteren. Met het oog op de toekomst …

Online afspraak plannen nu mogelijk

18/04/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner. Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag …

gerelateerde onderwerpen: