Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Specialisatie revalidatie van Corona patiënten

Als eerste praktijk in de regio hebben wij de specialisatie voor revalidatie van ex-coronapatienten behaald. Hiermee zijn we klaar om de vaak complexe zorg te bieden die nodig is na een langdurige ziekenhuisopname van deze patiënten.

Onze collega Esther Imthorn heeft de benodigde papieren op zak en is daarnaast aangesloten bij de overkoepelende organisatie Chronisch zorgnet die de landelijke organisatie van deze zorg op zich heeft genomen.

We hopen hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan de zorg voor deze groep en de gevolgen die deze ziekte met zich mee kan brengen.

Bekijk ook onze pagina Revalidatie van Coronapatiënten.

 
We hebben een vacature beschikbaar.

26/05/2020

Ondanks deze bijzondere tijden hebben wij er veel vertrouwen in en zien we dat we weer wat extra handen kunnen gebruiken. Ben jij een aanvulling voor ons team? Lees dan de vacaturetekst en solliciteer op deze …

We zijn weer geopend

06/05/2020

We hebben groen licht en mogen de uitgestelde zorg voor al onze expertises weer voorzichtig gaan opschalen. Dat is super mooi nieuws! Om op een veilige en verantwoorde manier iedereen weer van de beste zorg te …

gerelateerde onderwerpen: