Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Specialisatie revalidatie van Corona patiënten

Als eerste praktijk in de regio hebben wij de specialisatie voor revalidatie van ex-coronapatienten behaald. Hiermee zijn we klaar om de vaak complexe zorg te bieden die nodig is na een langdurige ziekenhuisopname van deze patiënten.

Onze collega Esther Imthorn heeft de benodigde papieren op zak en is daarnaast aangesloten bij de overkoepelende organisatie Chronisch zorgnet die de landelijke organisatie van deze zorg op zich heeft genomen.

We hopen hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan de zorg voor deze groep en de gevolgen die deze ziekte met zich mee kan brengen.

Bekijk ook onze pagina Revalidatie van Coronapatiënten.

 
Contracten zorgverzekeraars 2023

22/11/2022

Voor het jaar 2023 hebben wij opnieuw met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. We raden iedereen aan om goed te kijken naar de kosten van de aanvullende verzekering en het aantal behandelingen dat je hiervoor …

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

06/11/2022

Wegens omstandigheden zijn wij op dit moment telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewent bent. Ons secretariaat is momenteel telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden: Maandag van 09:00 tot 13:00 Dinsdag van 09:00 tot 13:00 Woensdag secretariaat gesloten secretariaat gesloten Donderdag van …

gerelateerde onderwerpen: