Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Stelvio beklimming

Kruijdenberg Challenge 2016 is bekend!

Na het succes van de Kruijdenberg Ventoux Challenge konden we dit jaar natuurlijk niet achter blijven, dus begin alvast maar met trainen want op 6 augustus gaan we als praktijk de Stelvio als uitdaging aan!

Stelvio?
De Stelvio in Italië moet iedere wielrenner een keer beklommen hebben. Met haar 48 haarspeldbochten, een gemiddeldstijgingspersentage van 8% en een afstand van 22,8 km is de Stelvio nog net een tikkie zwaarder dan de Mt Ventoux. Het uitzicht daar en tegen is er een om nooit meer te vergeten. De Col kan net als de Mt Ventoux van 3-kanten beklommen worden. Dit klinkt als een mooie uitdaging toch? (natuurlijk mag je ook 1 of 2 x berg op :-))

Waarom?
Wie mensen uitdaagt moet zelf ook een uitdaging aangaan….
We houden zelf wel van een persoonlijke uitdaging op sportief en mentaal vlak. Maar wat is er mooier dan deze uitdaging met meerdere mensen aan te gaan. We willen onze patiënten inspireren om hun grenzen op te zoeken zowel sportief, fysiek als mentaal.

Wie?
Het Kruijdenberg team samen met geïnteresseerde (oud) patiënten in een groep van maximaal 50 deelnemers.

Geïnteresseerd?
In de komende weken laten we je weten hoe je je kunt inschrijven en welke kosten hieraan verbonden zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn geef dit dan aan bij je therapeut of stuur een email naar bianca@kruijdenberg.nl

Hoe?
Voor deze uitdaging moet natuurlijk getraind worden en zijn er veel zaken van belang. We gaan deze uitdaging dan ook gezamenlijk aan waarbij we gebruik zullen maken van de kennis en het trainingsadvies van onze therapeuten. Daarnaast maken we natuurlijk ook gebruik van de expertise van verschillende partners uit ons netwerk.

Als jullie alvast starten met trainen houden wij jullie op de hoogte.

 
Vacature algemeen fysiotherapeut

12/02/2020

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werken in een team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in orthopedische behandeltrajecten, behandeling van peesblessures en sport-gerelateerde klachten? Heb jij net zo als je toekomstige …

Intercollegiale training voorstekruisband revalidatie

15/10/2018

Onze praktijk is sinds 2012 aangesloten bij het Rijnland Knienetwerk. In dit netwerk streven wij naar optimale zorg voor knie- en kruisband patiënten. Hiervoor komen we 2 maal per jaar bijeen waarbij we de samenwerking …

gerelateerde onderwerpen: