Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Vacature algemeen fysiotherapeut

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werken in een team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in orthopedische behandeltrajecten, behandeling van peesblessures en sport-gerelateerde klachten? Heb jij net zo als je toekomstige collega’s passie voor het vak, denk je in kansen en mogelijkheden en ben je net zo ambitieus en gedreven als wij ? Dan is deze vacature voor jou!


Beschrijving van de praktijk
Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een dynamische en vernieuwende praktijk in Alphen aan den Rijn. De praktijk onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van knierevalidatie, behandeling van peesblessures, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en echografie. Er wordt gewerkt in sub-teams met elk hun eigen specialisatie. Intensief samenwerken binnen de verschillende teams is hierbij van groot belang en de kracht van onze praktijk.
Het team bestaat uit 13 fysiotherapeuten (7 masters), 2 begeleiders sportlessen en 2 balie medewerkers. De praktijk is HKZ gecertificeerd en aangesloten bij het keurmerk fysiotherapie. We hanteren een actieve en sportieve aanpak welke dagelijks met patiënten in twee ruime oefenzalen in praktijk wordt gebracht. Daarnaast onderhouden wij contacten met sportverenigingen en hebben wij directe samenwerkingen met orthopeden en verwijzers uit onze regio.

 

Functie omschrijving
Wij zijn voor uitbreiding binnen ons team op korte termijn op zoek naar een algemeen fysiotherapeut met een brede interesse in het vakgebied. Bij ons zal je diverse behandeltrajecten zien, variërend van aspecifieke lage rugklachten en schouderklachten tot de nabehandeling van VKB-reconstructie. Je bent thuis zowel in een actieve aanpak in de twee ruime oefenzalen als in de behandelkamer voor lokale mobilisatie en of andere technieken.

Deze functie bied je een uitgesproken kans om veel kennis te vergaren van je directe collega’s en je eigen onderzoeks- en behandeltechnieken naar een hoger niveau te tillen.


Functie eisen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • je beschikt over een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie met inschrijving in het CKR/KMF
  • je hebt meer dan 1 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare werksetting opgebouwd.
  • je bent een teamspeler en een ‘mensen-mens’
  • je hebt een passie voor het vak fysiotherapie en haalt je dagelijkse voldoening uit het ‘beter maken’ van je patiënt
  • je hebt een flexibele instelling
  • je beschikt over een goede zelfreflectie en hebt een uitstekend beeld van je eigen competenties
  • je bent bereid je in te zetten voor de praktijk en bij te dragen aan zorgverbetering
  • je hebt aantoonbare affiniteit met sport en bewegen

 

Uren per week
Bij aanvang 24 uur per week. Uitbreiding in uren is bespreekbaar naargelang de beschikbaarheid van de kandidaat.

De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden. Werktijden zijn daarom in overleg.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur voor 8 maart 2020 je motivatiebrief en CV op naar info@kruijdenberg.nl

 

Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op www.kruijdenberg.nl

 

 
Intercollegiale training voorstekruisband revalidatie

15/10/2018

Onze praktijk is sinds 2012 aangesloten bij het Rijnland Knienetwerk. In dit netwerk streven wij naar optimale zorg voor knie- en kruisband patiënten. Hiervoor komen we 2 maal per jaar bijeen waarbij we de samenwerking …

EPTE behandeling voor peesklachten

10/09/2018

Bij ons in de praktijk nu sinds 2016 succesvol toegepast met meer dan 800 behandelde patiënten. Succesvol bij hielspoorklachten, kniepees en achillespeesklachten en recent ook voor andere peesklachten behandeling met deze methode mogelijk. Lees het artikel …

gerelateerde onderwerpen: