Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Vacature baliemedewerker/administratief medewerker M/V

Deze vacature is gesloten.

Vanaf medio april 2017 zijn wij voor onze praktijk voor fysiotherapie op zoek naar uitbreiding binnen ons administratief-/ balie- team.
Met 11 fysiotherapeuten, vier sportbegeleiders en één baliemedewerker is Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit een van de grootste praktijken voor fysiotherapie uit de regio.

Als praktijk richten wij ons voornamelijk op sportgerelateerde aandoeningen, revalidatie na operatie en rugklachten. Daarnaast organiseren wij sportlessen in de ochtend en avond.

Als baliemedewerker ben jij het eerste gezicht en aanspreekpunt namens onze praktijk, zowel richting patiënten als collega fysiotherapeuten en overige externe relaties. Naast de baliewerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoer van het facturatieproces van de praktijk. Het proces is volledig geautomatiseerd en hierdoor goed eigen te maken.

Wij zoeken een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je hebt een representatief voorkomen en bent klantgericht, flexibel, geduldig, collegiaal en gedreven. Daarnaast ben je accuraat en houd je ervan om je werk goed georganiseerd uit te voeren. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Ervaring met een patiënten/klanten database is zeer wenselijk. Verder weet je van aanpakken en heb je een flexibele instelling met betrekking tot de werktijden in uren en dagen.

Ervaring als baliemedewerker/(medisch) secretaresse/secretaris, liefst in de fysiotherapie, heeft onze voorkeur.
Wij nodigen ook kandidaten ouder dan 40 jaar uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een leuke functie in een enthousiast en zelfregulerend balieteam waarbij je dagelijks met 11 collega’s fysiotherapeuten te maken hebt.
  • Uitdagend en afwisselend werk met een goede combinatie tussen inhoudelijke uitdaging en persoonlijk menselijk contact.
  • Werken in een zeer goed geoutilleerde, moderne fysiotherapiepraktijk die op het hoogste niveau gecertificeerd is (ISO-normering HKZ).
  • Goede interne begeleiding.
  • Scholing (o.a. BHV/EHBO).
  • Marktconform salaris.

 

Geïnteresseerd? Stuur graag voor 17 maart 2017 de sollicitatiebrief en CV op naar kasper@kruijdenberg.nl

 

 
Online afspraak plannen nu mogelijk

18/04/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner. Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag …

Startende fysiotherapeuten opgelet!

11/04/2023

Vanaf medio mei hebben wij plek voor een startende fysiotherapeut die ons team wil komen versterken. Ben jij afgestudeerd als fysiotherapeut en ben je op zoek naar een moderne en voornamelijk orthopedisch gerichte praktijk? Bekijk …

gerelateerde onderwerpen: