Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Vacature fysiotherapeut(e) per januari 2018

Extra handen gezocht!!! Wie kan ons team de komende maanden komen versterken?

Wij zijn per half januari 2018 op zoek naar een fysiotherapeut(e) 32 uur per week voor een periode van 6 maanden met optie voor verlenging. Wil je werken in een state-of-the-art praktijk met een uitgebreid medisch netwerk? Wil je werken met veelal master geschoolde collega’s met ieder zijn of haar eigen specialisme? Ben jij een fysiotherapeut die zich thuis voelt zowel in de oefenzaal als in de onderzoekskamer? Dan is deze vacature wellicht voor jou!

Beschrijving van de praktijk
Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een jonge en vernieuwende praktijk in Alphen aan den Rijn, gehuisvest in een gloednieuw pand. De praktijk onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van knierevalidatie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie en manuele therapie. Er wordt gewerkt in sub-teams met elk hun eigen specialisatie. Intensief samenwerken binnen de verschillende teams is hierbij van groot belang en de kracht van onze praktijk.
Het team bestaat uit 10 fysiotherapeuten ( 3 masters, 2 master i.o.), 3 begeleiders sportlessen en een office manager. De praktijk is HKZ gecertificeerd en aangesloten bij het keurmerk fysiotherapie. We hanteren een actieve en sportieve aanpak welke dagelijks met patiënten in twee ruime oefenzalen in praktijk wordt gebracht. Daarnaast onderhouden wij contacten met sportverenigingen en hebben wij directe samenwerkingen met orthopeden en verwijzers uit onze regio.

 

Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een algemeen fysiotherapeut met een brede interesse in het vakgebied. Binnen deze functie zal je behandeltrajecten zien, variërend van nabehandeling na VKB reconstructie tot aspecifieke lage rugklachten. Deze functie bied je een uitgesproken kans om veel kennis te vergaren van je directe collega’s en je eigen onderzoek- en behandeltechnieken naar een hoger niveau te tillen.

Functie eisen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • je beschikt over een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie met inschrijving in het CKR/KMF
  • je bent een teamspeler en een ‘mensen-mens’
  • je hebt een passie voor het vak fysiotherapie en haalt je dagelijkse voldoening uit het ‘beter maken’ van je patiënt
  • je hebt een flexibele instelling
  • je beschikt over een goede zelfreflectie en hebt een uitstekend beeld van je eigen competenties
  • je bent bereid je in te zetten voor de praktijk en bij te dragen aan zorgverbetering
  • je hebt aantoonbare affiniteit met sport en bewegen

 

Uren per week
Bij aanvang 32 uur per week, gezien onze groei bestaat de mogelijkheid om de uren op termijn verder uit te breiden. De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden. Werktijden zijn daarom in overleg.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur voor 15 januari 2018 je motivatiebrief en CV op naar kasper@kruijdenberg.nl

 

Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op www.kruijdenberg.nl

 
Vacature begeleid(st)er Fysiofit

20/03/2018

Vanaf medio april 2018 zijn wij voor 2 of 3 avonden in de week op zoek naar een enthousiaste begeleid(st)er voor onze fysiofitlessen. Volg jij de opleiding tot fysiotherapeut en wil je meer ervaring opdoen …

Uitstekende resultaten bij hielspoor, achillespees, kniepees en tenniselleboog

26/06/2017

Sinds een jaar voeren wij een nieuwe behandelmethode uit voor (chronische) peesklachten; EPTE. Onze ervaringen in het afgelopen jaar zijn zo positief, dat we deze graag met u delen. De meeste behandelingen die we hebben uitgevoerd …

gerelateerde onderwerpen: