Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Vacature junior fysiotherapeut, team manuele therapie

Wil jij werken in een jong team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in orthopedische behandeltrajecten en sport-gerelateerde klachten? Op zoek naar een kans om te kunnen werken voor een instelling die op regionaal niveau bekend staat om haar specialistische kennis en heldere aanpak? Heb jij net zo als je toekomstige collega’s passie voor het vak, denk je in kansen en mogelijkheden en ben je net zo ambitieus en gedreven als wij ? Dan is dit de vacature voor jou!

We zijn op zoek naar versterking en uitbreiding in ons team manuele therapie. Als junior fysiotherapeut werk je nauw samen met de 3 aanwezige manueel therapeuten en zal diagnostiek en behandeling in teamverband uitvoeren. Je werkzaamheden bestaan uit het voortzetten en bijstellen van het voorop uitgezette behandelplan van de manueel therapeut. Lokale mobilisatietechnieken gaan een belangrijke rol spelen, maar ook oefentherapeutische behandelplannen zullen dagelijks aan bod komen. Deze functie bied je een uitgesproken kans om veel kennis te vergaren van je directe collega’s en je eigen onderzoek- en behandeltechnieken naar een hoger niveau te tillen.

De volledige vacature tekst vindt je hier:
Junior fysiotherapeut team manuele therapie

Interesse?
Graag willen ook wij jou als geïnteresseerde in deze functie een keer persoonlijk ontmoeten. Om dit mogelijk te maken wijken we af van de klassieke methodes voor solliciteren en organiseren wij een banenborrel op vrijdag  27 juni vanaf 19:00 uur en op zaterdag 5 juli vanaf 14:00 uur.
Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Meld je dan aan voor de banenborrel door een mail te sturen naar kasper@kruijdenberg.nl en stuur hier de volgende gegevens in mee:

–      je CV
–      een herkenbare recente foto van jezelf
–      de dag waar je voorkeur naar uit gaat voor de banenborrel

Indien je CV voldoende aansluit op de functie-eisen, ontvang je van ons een bevestiging van deelname en de benodigde informatie over de banenborrel en wat je daarvan kan verwachten.

We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten op een van deze banenborrels.

 
Fysiofitlessen gestopt tot 6 april

15/03/2020

Beste leden Fysiofit,   De berichtgevingen rondom het Corona virus volgen elkaar snel op. Zojuist heeft de overheid het advies uitgebracht om onderandere sportfaciliteiten te sluiten om verdere verspreiding van het virus te beperken. Wij volgen als …

Update coronavirus

12/03/2020

Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen in Nederland en de genomen maatregelen vanuit het kabinet, zien wij ons als fysiotherapie Kruijdenberg genoodzaakt om ook gepaste maatregelen te nemen om verdere besmettingen te voorkomen. Dit betekent dat …