Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Vacature manuele therapeut

Als versterking op ons 6-koppige team is de praktijk per 1-1-2012 op zoek naar een enthousiaste manuele fysiotherapeut, of manuele therapeut in opleiding. Ben jij ambitieus, gedreven en heb je hart voor je vak? Lees dan verder voor onze vacature en jouw nieuwe baan.

Beschrijving van de praktijk

Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een jonge en dynamische praktijk in Alphen aan den Rijn, met een verfrissende kijk op de fysiotherapie. Patiënten kunnen bij ons terecht voor fysiotherapie, manueletherapie, sportfysiotherapie, echografie, dry needling, biodexmetingen en fysiofit. Fysiotherapie heeft in de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Als jonge en ambitieuze praktijk volgen wij deze ontwikkelingen op de voet en bekleden hierin een voortrekkersrol. Het team bestaat uit 6 fysiotherapeuten en 1 begeleider sportlessen. De praktijk is HKZ gecertificeerd en de wij maken uitsluitend gebruik van de nieuwste behandelmethodes. We hanteren een actieve en sportieve aanpak welke dagelijks met patiënten in de ruime oefenzaal, met de nieuwste apparatuur, in praktijk wordt gebracht. Begin komend jaar staat er een verhuizing gepland naar een nieuw centrum met extra ruimte voor oefenzalen en behandelruimtes.

Functie omschrijving

Als manuale fysiotherapeut werk je nauw samen met de manueel therapeut en de manueel therapeut in opleiding. Je werkzaamheden bestaan naast het behandelen van patiënten met uiteenlopende bewegingsproblemen, uit het maken en uitvoeren van behandelplannen en protocollen, het geven van bewegings- en oefentherapie en het geven van advies en voorlichting. Eigen initiatief en een actieve aanpak worden zeer gewaardeerd en gestimuleerd.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

  • – je beschikt over een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie
  • – je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de 1e lijn
  • – je bent minimaal 2e jaars student manuele therapie
  • – je bent fulltime beschikbaar per 1-1-2012
  • – je bent in staat zelfstandig te werken maar houdt er ook van om in een team te werken
  • – je hebt een actieve houding binnen het vak en je bent bereid om te werken aan kwaliteitsverbetering
  • – je hebt ambitie en bent gedreven om het beste uit je vak te halen
  • – je hebt affiniteit met sport en bewegen

 

Uren per week

36 uur per week, indien wenselijk uit te breiden naar 40 uur . De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden. Werktijden zijn daarom in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris is gebaseerd op een omzet percentage en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Binnen de praktijk zijn voldoende (bij)scholingen mogelijk en is ruimte voor persoonlijke groei.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Kasper@Kruijdenberg.nl. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Kasper Kruijdenberg.

 
Vacature algemeen fysiotherapeut

13/01/2023

Het blijft maar druk bij ons in de praktijk en omdat we wel graag iedereen willen helpen kunnen onze collega's zelf ook wel wat extra hulp gebruiken. Spreekt onze praktijk jou wel aan en wil je …

Tarieven 2023

13/12/2022

Via deze link vindt u onze tarieven 2023. Deze tarieven brengen wij in rekening als uw zorgverzekeraar geen vergoeding van uw zorgkosten biedt.  

gerelateerde onderwerpen: