Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Nieuwe corona maatregelen

Vanaf vrijdag 25 februari komen alle maatregelen tegen de Covid-19 te vervallen. Dit betekent dat het niet meer verplicht is om een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en het coronatoegangsbewijs te laten zien voor toegang in onze sportlessen.

Voor onze patiënten in de behandelkamers volgen wij het advies van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie op: In de behandelkamers blijft een mondkapje sterk geadviseerd en gewenst voor zowel de fysiotherapeut als de patiënt.  Wij verzoeken u dan ook om hier gebruik van te maken als u dichtbij in de behandelkamer door een van onze collega’s gezien wordt.

 
Vacature Fysiotherapeut

15/02/2022

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut! Lees hier onze vacaturetekst.  

Hardloopanalyse 2.0

15/01/2022

Sinds kort passen wij de Runeasi toe in onze loop- en hardloopanalyses. De Runeasi is ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven University en is de eerste in zijn soort. De Runeasi stelt ons in staat …

gerelateerde onderwerpen: