Nieuws + actueel

We informeren u graag over onze praktijk. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons weten. Wilt u constant op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op twitter of like onze facebookpagina.

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit versterkt zorgnetwerk met toetreding tot Stichting Alphen op een Lijn.

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit heeft zich aangesloten bij Stichting AOEL (Alphen op één lijn). Deze samenwerking zal de kwaliteit en toegankelijkheid van fysiotherapiezorg in onze regio verder verbeteren.

Met het oog op de toekomst en de steeds belangrijker wordende werkzaamheden van de verschillende 1e lijns zorgverleners is samenwerking essentieel om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook wij pakken onze rol in dit proces. Onder meer door onze expertisegebieden en de behoeftes die op wijkniveau leven beter op elkaar te laten aansluiten.

Meer informatie over Stichting AOEL is te vinden op hun website: https://www.alphenopeenlijn.nl/.

 
Online afspraak plannen nu mogelijk

18/04/2023

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit introduceert een nieuwe service; online een eerste afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten via onze afspraakplanner. Met de online afspraakplanner kan je op elk gewenst moment van de dag …

Startende fysiotherapeuten opgelet!

11/04/2023

Vanaf medio mei hebben wij plek voor een startende fysiotherapeut die ons team wil komen versterken. Ben jij afgestudeerd als fysiotherapeut en ben je op zoek naar een moderne en voornamelijk orthopedisch gerichte praktijk? Bekijk …

gerelateerde onderwerpen: