Kasper Kruijdenberg

In 2001 startte Kasper direct na zijn opleiding Fysiotherapie in Alphen aan den Rijn zijn eigen praktijk.  ‘Als praktijkeigenaar ben ik altijd op zoek om een ideaal klimaat te creëren waarin de fysiotherapeut optimaal kan functioneren en de patiënt op een prettige, effectieve en professionele manier kan revalideren.’

Aan de drive en het enthousiasme waarmee Kasper in 2001 begon is niets veranderd. Als doorgewinterde optimist probeert hij dan ook altijd zijn motivatie over te brengen op het team. ‘Het leiden van een team en de ontwikkelingen binnen het vak in praktijk te brengen is een dagelijkse uitdaging. Meegaan met je tijd en een voortrekkers rol bekleden bij innovaties binnen de fysiotherapie houdt het werk dynamisch en zorgt voor een betrouwbaar aanspreekpunt voor onze patiënten. Deze sfeer hangt duidelijk in onze praktijk.’

Uit de voorliefde voor sport en alles wat daar mee te maken heeft, is de praktijk zich in de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op de sportblessures en orthopedische revalidatie. ‘Ook in het dagelijks leven staat bij mij sport centraal zoals; kitesurfen, wielrennen, mountainbiken, golfsurfen en snowboarden.’

Binnen de praktijk kan Kasper zijn creativiteit en passie kwijt in het diagnosticeren van uiteenlopende klachten van bijvoorbeeld de schouder, knie enkel en heup. Hierdoor is hij sinds 2009 betrokken geraakt bij het echografisch onderzoek van het bewegingsapparaat. ‘Dit is een nieuwe discipline in de fysiotherapie, waarbij kennis van beeldvormende techniek en kennis van de verschillende aandoeningen en hoe je deze kunt herkennen voorop staat. Het was als fysiotherapeut al jaren mijn wens om echt van binnen te kunnen zien wat er aan de hand is. Door de jaren heen merk ik dat het echografisch onderzoek onmisbaar is geworden in de fysiotherapiepraktijk en we hierdoor veel beter in staat zijn een juiste diagnose te stellen.’
Zijn passie voor echografie heeft er toe geleid dat Kasper sinds kort ook als docent echografie wordt ingezet. Hiermee blijft hij ook persoonlijk een voortrekkersrol bekleden binnen de nieuwe ontwikkelingen in het vak fysiotherapie.

BIG 99054265604

Neemt deel aan:

Knienetwerk_logo

 

 • Functie
  Directeur, oprichter, fysiotherapeut
 • Specialisme
  Echografie, EPTE, Shockwave, knieklachten
 • bijzonderheden
  Startte de praktijk in 2001
 • contact
  kasper@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Dennis van Rooden

Sinds 2002 is Dennis werkzaam bij Fysiotherapie Kruijdenberg als begeleider van de FysioFit-lessen. Na het afronden van zijn opleiding fysiotherapie in 2004 is hij tevens werkzaam als fysiotherapeut. Vanwege zijn interesse in de sport heeft Dennis daarnaast ook de masteropleiding sportfysiotherapie, in 2009 afgerond. ‘Ik heb een enorme affiniteit met sport, zowel als sporter zelf, maar ook binnen de sportrevalidatie, de blessure preventie en het geven van sportspecifieke clinics.’

Een sportblessure is vaak acuut ontstaan en het is voor de sporter zeer belangrijk dat er snel een diagnose wordt gesteld en een plan van aanpak komt om zodoende zo min mogelijk training- of wedstrijd uitval te hebben. ‘Ik richt mijn werkwijze zo in dat de sporter snel gezien kan worden. De behandeling kan dan direct gestart worden of indien nodig kan er vervolgonderzoek aangevraagd wordt bij de, in sport gespecialiseerde, zorgverleners. Dit kan zowel binnen onze eigen praktijk of bij een medisch specialist binnen ons sportnetwerk zijn.’

Naast sportblessures richt Dennis zich binnen de praktijk veel op knieklachten.  ‘Met name de voorste kruisbandrevalidatie heeft mijn interesse omdat het een veel voorkomend letsel is bij sporters en ik mijn expertise op het gebied van training en revalidatie hierin tot uiting kan laten komen.’

De drive van Dennis om als sportfysiotherapeut te werken is duidelijke taal.
‘Mijn missie als sportfysiotherapeut is om de sporter van zijn of haar sport te kunnen laten genieten en daar waar nodig mijn kennis en middelen in te zetten om het sportuitval tot een minimum te beperken.’

BIG 49061921304

Neemt deel aan:

Knienetwerk_logo

 • Functie
  Teamleider, master sportfysiotherapeut
 • Specialisme
  Knie, sport, echografie, EPTE, Shockwave,Dry-needling
 • bijzonderheden
  Ervaringsdeskundige voorste kruisband reconstructie
 • contact
  dennis@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Niek van der Meer

Na zes jaar als fitness instructeur te hebben gewerkt, wilde Niek meer diepgang en heeft hij met goed gevolg de opleiding Fysiotherapie afgerond. Sinds het voorjaar van 2014 versterkt de rustige en serieuze Niek ons team als algemeen fysiotherapeut. ‘Ik ben graag serieus met mijn vak bezig, eerst nadenken dan pas doen. Het is belangrijk om eerst randvoorwaarden te scheppen alvorens met een behandelplan te starten. Alleen dan kun je de functie en de participatie van de patiënt op korte en lange termijn verbeteren. De dankbaarheid die patiënten die daarna klachtenvrij zijn tonen geeft mij heel veel voldoening’.

‘Orthopedie spreekt mij erg aan, op de afdeling orthopedie van het Rijnlandziekenhuis heb ik veel patiënten met een nieuwe heup / nieuwe knie behandeld. Binnen de praktijk zal ik me dan ook vooral op deze doelgroep richten. Door mijn lange ervaring op de sportvloer kan ik tevens goed inschatten wat ik van patiënten mag vragen op fysiek vlak. Hierdoor kunnen we tot zeer goede resultaten komen.’ Als extra aanvulling op zijn werkzaamheden is Niek daarom ook actief in het Rijnland Knie en Heup netwerk.

BIG 39918195504

 • Functie
  Algemeen fysiotherapeut
 • Specialisme
  Allround, nieuwe heup / nieuwe knie
 • bijzonderheden
  Veel ervaring in de fitness branche
 • contact
  niek@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Irma Slingerland

Sinds maart 2019 is Irma vult ons team als master sportfysiotherapeut komen versterken. Voornamelijk haar specialisme binnen de (sport) schouderrevalidatie is voor ons team een grote meerwaarde. Naast de schouder is Irma ook betrokken bij overige sportgerelateerde klachten en voert zij loopanalyses uit binnen onze praktijk.

Affiniteit met sporten is als sportfysiotherapeut echt een must! Irma is dan ook dagelijks te vinden op de hardloopbaan, zwembad en fiets. Trailrunning, mountainbiken, hiken triatlon, Irma doet het allemaal! Hierdoor spreekt zij de taal van de sporter en deelt zij hun passie  voor duursport.

BIG 49913867804

Neemt deel aan:

Knienetwerk_logo

 • Functie
  Sportfysiotherapeut
 • Specialisme
  Schouder en knieklachten
 • bijzonderheden
  Lid schoudernetwerk groenehart
 • contact
  irma@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Remko Vleerlaag

Als ervaren fysio- manueeltherapeut heeft Remko een heldere visie op beweegproblemen. Dit maakt hem een zeer effectieve behandelaar en een fijne collega om mee samen te werken.

Naast fysio-manueel therapeut is Remko een gedreven lange afstands loper. Hardloopwedstrijden van 70 kilometer zijn hierbij geen uitzondering! Naast zelf te lopen organiseert Remko regelmatig meerdaagse hardloop tochten.

Met deze sportieve achtergrond en zijn kennis en ervaring binnen de fysiotherapie is Remko een zeer capabele zorgverlener die zijn patiënten als geen ander weet te motiveren om te werken aan hun herstel en daarbinnen het beste uit zich naar boven te halen.

BIG 19048252704

 • Functie
  Fysiotherapeut, manueeltherapeut
 • Specialisme
  Manuele therapie, dry needling
 • bijzonderheden
  trainer, coach en organisator
 • contact
  remko@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Iris Goedhart

Sinds november 2021 is Master sportfysiotherapeut Iris ons team komen versterken. Iris trekt als fanatiek sporter regelmatig er op uit om diverse trails te lopen. Daarnaast is ze op het asfalt te vinden op de racefiets en als hardloper.

Als sportfysiotherapeut richt Iris zich op hardloopgerelateerde klachten en op schouderklachten. Zij voert bij ons echodiagnostiek uit, PE behandelingen, Shockwave en voet-loopanalyse middels VSO en Runeasi.

BIG 09918390904

Neemt deel aan:

Knienetwerk_logo

 • Functie
  Master sportfysiotherapeut
 • Specialisme
  Sportgerelateerde klachten, schouderklachten
 • contact
  iris@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Marit Broekman

Marit is in 2022 ons team van sportfysiotherapeuten komen versterken. Marit haar specialisme en interesse ligt voornamelijk op het gebied van krachttraining. Gezien haar achtergrond in de zwemsport heeft ze dit van jongs af aan meegekregen en weet ze als geen ander hoe je een effectief krachtprogramma kunt opbouwen.

Op dit moment volgt Marit de master opleiding sportfysiotherapie die zij in de loop van 2023 hoopt af te ronden.

BIG 09924945304

Neemt deel aan:

Knienetwerk_logo

 • Functie
  Sportfysiotherapeut
 • Specialisme
  Krachttraining in de sportrevalidatie
 • bijzonderheden
  Zwemster lange afstand
 • contact
  marit@kruijdenberg.nl
  0172473887

Lars Bakker

Sinds maart 2023 is Lars werkzaam bij Fysiotherapie Kruijdenberg als fysiotherapeut. Na het afronden van zijn opleiding fysiotherapie in 2011 is hij gaan werk als fysiotherapeut bij ADO Den Haag. Hier heeft hij gewerkt als fysiotherapeut, coördinator fysiotherapie en medisch coördinator. Na acht jaar heeft hij besloten om in de praktijk te gaan werken. Vanwege zijn achtergrond heeft Lars enorme affiniteit met sport en sportrevalidatie. 

Het expertise gebied van Lars is voornamelijk gericht op de benen met nadruk op knie revalidatie (kruisband revalidatie). Hierin kan mijn expertise en ervaring tot uiting komen. 

Je zal Lars regelmatig op de fiets binnen zien komen. Want hij is een fervent fietser en maakt hierbij ook menig kilometers op de racefiets en gravelbike. 

BIG 69914316704

 • Functie
  Algemeen fysiotherapeut
 • Specialisme
  Knie revalidatie
 • bijzonderheden
  Expert op gebied van veld revalidatie
 • contact
  lars@kruijdenberg.nl
  0172473887

Frank Leeuw

Vanaf begin september mogen we Frank welkom heten in ons team. Binnenkort meer over Frank…

 

 

BIG registratie: 49917443304

Maaike Doornhein

Met enthousiasme verwelkomen we Maaike als de nieuwste aanwinst in ons team bij Kruijdenberg. Met haar toewijding, kennis en frisse perspectieven is Maaike sinds 2022 een waardevolle aanvulling gebleken. Recentelijk heeft zij haar diploma als fysiotherapeut behaald, waardoor ze ook als fysiotherapeut bij ons werkzaam is.

Als fysiotherapeut heeft Maaike een brede interesse. Ze is opgeleid volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten wat maakt dat zij een goede aansluiting heeft in ons team en onze werkwijze.

Buiten haar werkuren kun je haar vaak vinden op het ijs, waar ze haar passie voor schaatsen volgt. Naast schaatsen heeft Maaike een liefde voor dansen. Ze begrijpt de beweging van het menselijk lichaam als geen ander en deze vaardigheid vertaalt zich naar haar werk als fysiotherapeut. Met een diepgaand begrip van bewegingspatronen en lichaamsmechanismen, biedt Maaike holistische zorg die verder gaat dan alleen het verlichten van klachten.

Als je een afspraak wilt maken om met Maaike te werken aan je herstel of je gezondheidsdoelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 • Functie
  Algemeen fysiotherapeut
 • Specialisme
  Algemeen
 • bijzonderheden
  Schaatssport en dans
 • contact
  info@kruijdenberg.nl
  0172473887

Maeve McErlean

Als student fysiotherapie verzort Maeve bij ons de lessen fysiofit.

Joanne Blanksma

Sinds oktober 2021 verzorgt Joanne bij ons de fysiofitlessen op de woensdagavond. Joanne volgt de opleiding fysiotherapie in Leiden en is in het dagelijks leven te vinden op het voetbalveld waar zij tevens trainingen voor de jeugd verzorgt.

 • Functie
  Begeleider fysiofit
 • Specialisme
  sport + bewegen
 • bijzonderheden
  sportief, doorzetter, creatief
 • contact
  info@kruijdenberg.nl
  0172-473887

Eveline Wels

Vanaf begin september is Eveline ons team komen versterken. Binnenkort meer over Eveline…

 • Functie
  begeleidster fysiofit
 • Specialisme
  opleiding CIOS en Leefstijl coach
 • contact
  fysiofit@kruijdenberg.nl
  0172473887

Ilona van ’t Holt

Ilona heeft haar roots liggen in de verzekeringsbranche en met de jaren lange ervaring die ze hierin heeft opgedaan is zij een belangrijke administratieve kracht in onze praktijk.

Binnenkort meer over Ilona.