• Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie

Direct toegankelijk

De fysiotherapeut is specialist in bewegen en is toegankelijk zonder verwijzing. Hierdoor is de fysiotherapie tegenwoordig vaak de eerste behandeling voor bewegingsgerelateerde klachten. De verantwoordelijkheid en het kennisniveau die bij deze taak komt kijken worden bij Kruijdenberg zeer serieus genomen.

Om specifiek en doelgericht te kunnen behandelen is er gekozen om te werken in sub-teams. Ieder sub-team heeft een eigen onderzoek- en behandelgebied en bestaat uit veelal master opgeleide specialisten. Daarnaast heeft iedere therapeut een individueel werkgebied waardoor de therapeut meer gespecialiseerde kennis van het specifieke bewegingsprobleem heeft opgebouwd.

Netwerk

De fysiotherapeut van vandaag beschikt over een uitgebreid netwerk van medisch specialisten die, indien nodig, verder aanvullend onderzoek uit kunnen voeren. Samenwerking met sportartsen, orthopeden, neurologen, reumatologen en huisartsen is in toenemende mate belangrijk geworden voor het goed uitvoeren van de rol van de fysiotherapeut. Omdat wij als praktijk gespecialiseerd zijn in knieklachten zijn wij aangesloten bij het RijnlandKnienetwerk.

Knienetwerk_logo

Kwaliteit van de fysiotherapeut

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Keurmerk Fysiotherapie. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), de NVFS (Nederlandse Vereniging Fysiotherapie en Sport) en NVMT (Nederlandse Vereniging Manuele Therapie).

Links

Tarieven 2023
Algemene voorwaarden